Boekhouder Eindhoven te vinden bij BenT

Boekhouder Eindhoven te vinden bij BenT

18/05/2019 0 Door admin9

Bent u op zoek naar een boekhouder Eindhoven? Dan bent u op het juiste pad! Wij bij BenT kunnen u verder helpen.

Wie zijn wij?

Wij bij BenT zijn een recent en hedendaags accountants- en belastingadvieskantoor dat zich bevestigd in Eindhoven. Ons team is klein, maar erg gemotiveerd. Wij zijn gedreven om onze klanten te helpen dus dat doen we met alle liefde. Omdat ons team zo klein is kunt u makkelijker iedereen goed leren kennen en als u later weer geholpen wordt kent u degene hoogstwaarschijnlijk ook. Ons doel is om eersteklas werk te bieden voor een goede prijs. Wij gebruiken de nieuwste (online) toepassingen, waardoor wij onze werkzaamheden efficiënt uit kunnen voeren.

De boekhouder Eindhoven die u zoektlogo-accountant-lid-van-NBA-wijzijnbent

Als u op zoek bent naar een boekhouder in Eindhoven dan bent u bij het juiste adres. Wij zijn de specialist bij uitstek als het om boekhouden gaat. Buiten het behandelen van uw administratie is uw jaarrekening en en belastingaangifte te behandelen door ons. Ook kunnen we u voorzien van waardevolle adviezen die voor u als ondernemer erg belangrijk kunnen zijn. Bij ons krijgt u niet na elke vraag een vacature, maar een duidelijk antwoord!

Bent u dus op zoek naar een boekhoudkantoor in Eindhoven en de regio? Dan is BenT voor u!

Neem contact met ons op

Wij zijn telefonisch te bereiken via het nummer +31 (0)40 257 34 34 of via mail met het mailadres info@wijzijnbent.nl. Ons adres: Groenstraat 2A, 5642CB Eindhoven.