Een goede lood prijs bij kh-metals

Een goede lood prijs bij kh-metals

06/07/2019 0 Door admin9

Een aantal weken geleden ben ik samen met mijn vriendin verhuisd naar onze nieuwe woning. We hadden het dak vervangen en een de schuur gerestaureerd. Van de restauratie kwam erg veel lood vanaf. Daarom leek het mij ook een goed idee om op het internet op zoek te gaan naar de actuele loodprijs om het lood ergens te verkopen.

Terecht gekomen op de website van kh-metals 

Toen we op het internet op zoek gingen naar de actueel lood prijs kregen we erg veel zoekresultaten van bedrijven dat lood in kopen. Nadat we een aantal websites hadden verkocht en met elkaar hadden vergeleken kwamen we uiteindelijk terecht op de website van kh-metals . De website van dit bedrijf is erg goed en vooral zeer overzichtelijk. Op de website van het bedrijf is ook erg veel informatie te vinden over wat het bedrijf belangrijk vindt en aan te bieden heeft. Nadat we de informatie hadden gelezen die op de site te vinden is besloten we om ons lood naar het bedrijf te brengen. De actuele goudprijs was namelijk 1,20 per kilo. 

oud-aluminium-prijs

Zeer tevreden over kh-metals

toen we aankwamen bij het bedrijf werden we erg vriendelijk door een van de medewerkers geholpen. Hij heeft ons geholpen met het uitladen van het lood. Hierna is het lood gewogen en kregen we direct betaald. Daarom zijn we allebei ook erg tevreden over kh-metals. We raden het bedrijf daarom ook absoluut aan iedereen aan die op zoek is naar een bedrijf waar je jouw koper of lood kan verkopen.