Laat je woning inrichten door Kennemerland Home Deco

Bent u van plan om uw woning anders in te gaan richten, maar wilt u dat niet zelf doen. Schakel dan de hulp Kennemerland Home Deco.

Woning inrichten

Kennemerland Home deco heeft veel ervaring in woningen inrichten. Ze doen vooral veel vloeren leggen en raamdecoraties plaatsen zoals gordijnen en etc. De merken waar ze vooral mee werken zijn:

 • Quick-Step
 • Tarkett
 • Wicanders
 • Meister
 • Desso
 • Bonaparte
 • Parade
 • Nouwens-Bogaers
 • Louis de Poortere
 • Brink & Campman
 • Novilon
 • Erfal
 • Sunway
 • Artelux
 • De Ploeg

Mijn ervaring met Kennemerland Home Deco

Vorig jaar was ik op zoek naar een bedrijf die woningen inricht. Via via kwam ik terecht bij Kennemerland Home Deco en ben er toen even langs gegaan. Het personeel kwam gelijk naar me toe en hielp me gelijk met alle vragen die ik had. Je kreeg gelijk het gevoel dat het bedrijf je super graag wilt helpen en graag een band met de klant op wilt bouwen. Samen met Kennemerland Home Deco hebben we een mooi interieur verzonnen voor mijn woonkamer.  

Kennemerland Home Deco bezoeken

U kunt altijd langskomen op de Binderij 16 in Amstelveen. Of voor vragen kunt u altijd bellen naar 020-64551389.